yaseminan Kızlar 2 gündür özellikle geceleri bi sıkıntı giriyor içime sabah 7-8 e kadar gözüme uyku girmiyor kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum gebeliğimin 14. Haftasındayım bu tür şeyler son haftalarda olur diyorlar genelde ne oluyor anlamadım ne yapsam iyi gelir bir öneriniz var mı
Sevim97 yaseminan kızlar bende öyleyim ruh gibi geziyorum evde geceleri zor uykuya dalıyorum en ufak sese uyanıyorum tuvalette kalkıyorum sık sık uyuyamıyorum sağa dön olmuyo sola dön olmuyo betim benzimde çok atık gören hasta mısın diyo
Hayale yaseminan canim nefes sıkıntısı 2aydir bendede bendede var yüreyim daralıyor nefes nefese kalıyorum 29haftalığım vakit azaldikca sabırsızlanıyorum bir an once gelsin istiyorum. Kendine sıkıntı yapma gecer olir öyle seyler😚
yaseminan Sevim97 geçen hafta çok sık lavaboya gidiyordum gece uyurken sırt üstü değilde sola yatarak uyuyordum o gece lavaboya kalkmamı azalttı ama 2 gündür başka bişey kalbim sıkışıyor sıkıntıdan uyuyamıyorum
Kumral60 Kizlar kan degerleriniz düşüktür belki cunku nefes darligi filan sonlara doğru fena oluyor bende b12 ignesi filan kullandim biraz rahatlamistim basinizda yukseste olsun birwz.
yaseminan Kumral60 kan değerlerim normal bi doktorun bu konu ile ilgili bi yazısını okudum gebelikte kan artışı oluyor kalp daha fazla kanı pompaladığı için hızlı çalışıyor bu yüzden o his oluşuyor diyordu ctesi doktoruma randevu aldım bakalım o ne diyecek
yaseminan Bade11 öyle bi sıkıntı ki 2 dk aynı şekil duramıyorum namaz kılarken bile gözümden yaşlar akarak kılıyorum boğuluyorum sanki 😞
Kdrcyd Sanırım normal bu , çoğumuzun başında ay ı dert , ben de 13+2 deyim özellikle öğlen yemeklerden sonra daralıyorum içim sıkılıyo
Esrabzdmr Yatarken Fatiha Nas Felak ve Ihlas süresini oku ellerine üfle ve butün vücuduna sür ellerini. Çok rahat uyusun canim
ozgesel1seyler yaseminan 7 kez euze besmele cek felak nas ayetel kursi oku allahin ismini zikret icinden edebildigin kadar zaten icin ferahliyor ve uyuya kaliyorsun oyle 😊