Miniksusamtanesi Ya size bi sorum olacak. Bu aralar aşırı derecede pizza yemek istiyorum. Gebeliğinde pizza yiyen var mı acaba çok mu zararlı
Ozge1008 Miniksusamtanesi kaç kez yedim tek zararı mideme dokunmasıydı o yüzden yememeye çalışıyorum😊
HillKse Miniksusamtanesi salam sosisli kısmı yemeyin kalanı indirin mideye gitsin 🤪 benim canım çok istemişti evde yaptım ben de ama önceden de çok yaptığım bir şeydi. Afiyet olsun 🙋♀️
Miniksusamtanesi Elifkedi varmış salam sosis filan varya içinde ne yapalım her gün yemiyoruz sonuçta 😂
Snglfth Benım doktorum tüm hazır gıdaları paketli ürünleri ne varsa yasakladı herşeyi liste verdi onlar dışına çıkmamam gerektıgını söyledi bisküvi vs hersey canım istiyor yemem gerekiyor demıceksın yemıceksın dedı ne isterse istese dedi 🙈
Miniksusamtanesi Snglfth benimki de dikkat etmeye çalış yediklerine dedi de kaçamak olsun bu bebişlerimizde sağlıklı gelsin inşallah
YagmurDaskn Snglfth Hamileliğinde canın bişey ister ve yemezsen bebeğin doğduğunda çenesi çok titrermiş. Batıl olsa da ben inanıyorum. Ablamdan biliyorum
Hayale Snglfth Ama benim doktorum aksini söyledi ne istiyorsan yiye bilirsin dedi aşırı derecede yeme her seyin tadina baka bilirsin dedi bebekde alışşın tadlara 🥰
melisers Miniksusamtanesi 27 haftaligim. 1 kez yedim onda da sebze agirlikli daha saglikli malzemelisini tercih ettim. Mideme de dokunmadi.
Hafizeipek Miniksusamtanesi su konuyla ilgili o kadar çok başlık var ki bu forumda arama butonuna yaz bak
Beybilicop Miniksusamtanesi allahım pizza mo söylesem derken bu başlık çıktı karşıma bu bir işaret mi 😬😬