Hilalsny Kızlar doktorunuz hangi folikasiti önerdi ? İlk çovuğumda folidays kullanmıştım şimdş tekrar hamilryim folidoce önerdi . Sizler ne kullanıyorsunuz
Buse0146 Hilalsny re genesis kesinlikle. Hamile kalmadan üç ay öncesinden başladım kullanmaya ve hamile kalınca devam ettim. Eczane önderisiyle başlamıştım sonra doktorum en iyi folik asitlerden biri olduğunu söyledi. Kesinlikle tavsiye ederim
Ayaz_Aybars_mom Hilalsny folbiol yazmisti devlet hastanesindeki doktor daha sonrasinda özeldeki doktorum diofol yazdı digerinin mg yüksek kullanma bunu iyi degil dedi digerine basladim 😊
DenizBatus Dün Instagram’da bir post gördüm folbiol hakkında otizm yapıyor diye çok yazmışlardi.banada doktorum onu yazmıştı ama eczacı arkadaşımız diofol verdi doktorumda farketmez kullana bilirsin dedi sizde bir arastirin isterseniz kızlar🌸
Cheryy1 Omegrav 30 balık yağı 30 vitamin kapsülü var icinde icerigi genis günlük kullanmam gereken folik asit miktarinida icinde bulunduruyor ama ilac bana cok buyuk geliyor normaldede ilac icmeyi sevmem zaten bu ekstra büyük sanki 🥴