Mst12 33+4 ayaklarım bugün farkettim ki şişmiş ayakkabılarım bile olmuyor terliğe geçiş yapacağım heralde sizlerde yaşıyor musunuz?🥹
Hulo2105 Mst12 33 e girdim bende 2-3 gündür sol ayağım dizime kadar şiş yatsam da tam geçmiyor sıcaklardan sanırım☹️
Ygmr01 Mst12 benimde durumum aynı. 33teyim bende. Ama benim çok erken başladı ya bir aydır böyleyim. Ne terliğim oluyor ne ayakkabım. Üstelik şiştim diye yeni almıştım. Daha da şiştiğim için sadece kısa süre giyebildim. Asla çözümü yok. Bi kap yemek yapayım hemen şişiyorum ellerim ayaklarım hatta kalçama kadar. Evi süpürmeden yemek yapmadan da olmuyor. Zar zor idare etmeye çalışıyorum.
Eftelya-129 Mst12 bnde 31 deyim ayaklarım son şiş ve kollarım da ağrıyor uyuşuyor uyuyamıyorum ya bel ağrısı bacak ağrısı da başladı çok zor cokkk
OnuurrMom Ygmr01 Bende bir aydir ayni durumdayim 33 teyim bende ya Allah yardimcimiz olsun 🥲tuzlu ve buzlu su yapiyorum ama bir faydasi yok 🤔
Hayriye32 Ygmr01 bende aynı anlattığınız gibiyim hiç hareket etmesem biraz iniyor oda 2günde falan ancak iniyor
Mst12 Ygmr01 Uzanınca geçiyor mu hep şiş mi mesela düğün vardı haftasonu bende ayakkabı almıştım ama olmuyor artık ne giyeceğim hiç bilmiyorum 😂
Ygmr01 OnuurrMom Hayriye32 Bence doğumdan sonra anca geçer. ben umudumu yitirdim çünkü ne yapsam fayda etmedi bende
Sivas58-46 Kızlar rbnde yeni 34 haftalık oldum 2,3 haftadır Sabahları kalktığımda ayaklarımın alti ağrıyor benimde ayakkabılarım olmuyor şu kroks drnilrn trrliklerden aldım her yere onunla gidiyorum yapacak bir şey yok 🤗
Mst12 Sivas58-46 benimde ayaklarımın altında da çok agrı oluyor sebebi neymiş acaba bilgin var mı canım
Ygmr01 Mst12 yok hiç geçmiyor. Bileklerim dizim parmaklarım full şiş geceli gündüzlü hemde. eşimin terlikleri yeni kombinim artık😂