mery__ reklama bile ağlamak geliyor içimden 😣 kız da öyle olursun diyolar cinsiyetimiz henüz belli değil bu doğru mu
Elifkedi mery__ başlarda değil ama 30.haftadan sonra başladı bende geçen akşam yemek yiyoruz eşimle sohbet ederken şaka yaptı takıldı bana güzelce ağladım 😀 şaka yaptım neden ağlıyorsun diyor 😀üzüldü adamcağız agladigimi görünce pişman oldu şaka yaptığına 😀
KlncA mery__ hormonal cnm cinsiyetle bi ilgisi yok. ben de herşeye ağlarım bebeğim erkek ve 38.haftada hala aynı duygusallık üzerimde ☺️☺️
eveb19 mery__ benimde erkek ama saçma sapan şeylere bile gözlerim doluyor resmen gözümün önünde yaş hazırda bekliyor 😁
031965 Hiç duygusallaşmadım alıngan olmadım diyebilirim hamile olmadan önce nasılsam öyleyim kız bebeğe gebeyim.
Hayale mery__ bende kız olucak Allahin izniyle ya ben aşırı derece duygusalım artik eşim alışmış bir şey olsun ya film falam izliyelim duygusallığım tutar benden önce yakınıma geler başımı omuzuna koyar ağlayim diye😄
mery__ Emell seninki es cinselse ordan biliyosundur 😉 yazık belkide senson eşcinsel olan terbiyesiz köpek
Tontisannecik Bu arada bende de çok sık olmasa da oluyor ağlama olayı. Ayva yiyordum ağlamaya başladım babam da ayva yemeyi severdi diye eşim şok oldu 😀