Kubraalp67 Booksandcats benimde birkaç kere batmışlığım var sonunda öğreniyorsunuz 🤣 ufak ufak geliyor en azından kimseye muhtaç değilim 😄
Booksandcats Kubraalp67 karışık geldi bana ben beceremedim takdir ediyorum sizi zor bir şey bence 😅 aman ne olursa olsun az bişey bile olsa bi para kazanmak bile insanı çok keyiflendiriyor
mrvyld1z Öğretmenim normalde ama farklı sektörlerde de çalıştım , hamileliğim itibariyle çalışmıyorum , benim için zor ama bakalım 🙈nasıl olacak ilerleyen süreçlerde
Booksandcats aysegul1122 hem çocuk hem kariyer yapmışsınız işte olsun 😬 inşallah bebiş de bekler duruşma tarihini ondan sonra gelir
Kubraalp67 Booksandcats evlenmeden önce eşim bakardı dedim ben onu düzeltirim şimdi birlikte bakıyoruz takip ediyoruz öğretmenim eşim aslında 🤣 kesinlikle kendi paranı kazanmak gibisi yok 😄
Booksandcats AlyaBeren kpss benim gözümü çok korkuttu hiç hazırlanmadım o yüzden 98-99 puanlardan bahsediyorlar mühendislik için 🫠 hayırlısı olsun bebiş biraz büyüyünce girersiniz 😊
gizemSA Hemsireyim bende okurken evlendim 4 yılda iki çocuk doğurdum 4 yıldır çalışmıyorum hiç çalışmadım daha adogrusu şimdi 4. Bebeğime hamileyim benim çalışmalar mahşere kaldı gibi 😄😄😄 en küçüğü de 3 yaşına getirip çalışmak istiyorum artik
Semranisa Booksandcats tıbbi sekreterim şuan çalışmıyorum KPSS ile atanmak için eylülde sınava gireceğim