Mervepera byz20 ilk Dogumda bilezik almıstı 2 hamile kaldım içinden gelmis hamile kaldım diye ajda bilezik aldırdı 3 tane Dogum hediyesindede bilezik falan yapar sandım taaaki dün kapıma araba ile gelene kadar 😱 bu kadar ben bile tahmin edemedim daha dogumum olmadı ben şok hala şoktayım 🥹🙄
Cudana Doğum hediyesi gibi, anneler gününde kalp atışı görünümlü bir altın kolye almış eşim, kızımızın kalp atışını temsilen. Benden kızıma kalacak ileride
Merveasm byz20 oğlumda isimlerimizin yazılı olduğu kolye almıştı 2. hamileliğimi öğrenince kurutma makinası aldı birde çamaşır makinasını değiştirdi doğuma alır almaz bilmiyorum
gizem3435 byz20 ilkinde isimli kolye yaptırmıştı ikincisinde en kalınından bir bilezik aldı.sürpriz üçüncüye hamileyim açıkçası başta istemiyordum bebeği ama kıyamadım tabiki ve arabamı yükselteceğini ve doğum yaptığım gün yüz bin TL vereceğini söyledi bakalım 🫡
Tutaste_ byz20 çocuga zor malzeme alıcaz maalesef ben bişey istemedim durum belli cünkü 😀 bana en büyük hediye bir Afrika twindir onada pere yok 😀😀
Nananan byz20 hamile olduğum için baget yüzük alacak inşallah 🤣🤣 ztn daha Yeni öğrendik bende doğum hediyesi adana burmasi istedim 😅
Zseda byz20 Hediye almak güzel şey biz kadınlar severiz 😀 Ama bazen adil davranmadigimizi düşünüyorum. Sadece biz anne olmuyoruz ki onlarda baba oluyor. Biz neden onlara hediye almıyoruz ? Tamam 9 ay çilesini biz çekiyoruz ama onlarda yasiyor bizimle beraber. Bilmiyorum ben öyle düşünüyorum 🙈😀
Gmzgm byz20 bu olay bi tek bana mı saçma geliyo acaba yanlış anlamayın lafım size değil. Yani bir sürü hastane masrafımız olcak bebeğin ihtiyacı olcak durup da bana pahalı hediyeler almasını bekleyemem bi çiçek alması yeter benim için
byz20 Kızlar ben de doğum hediyesi istemiyorum. Ama eşim pırlanta altın tarzı bir hediye almak istiyor. Benim beğendiğim bir şey olsun istiyor. Ben de bu tarz hediye istemiyorum. İllaki pahalı şeyler olmasına gerek yok bence. Sizin de düşüncenizi almak istedim bu yüzden
Zseda byz20 İlla almak istiyorsa ilerde lazım olunca bozdurabilecegin zarara ugratmayacak bir şey olsun. Yüzüğünüz yoksa alınabilir varsa boşuna fazladan olmasına gerek yok bence. Altın iyidir kenara koyarsiniz