Di1 Hamileyim 12+6 haftalik Yaklasik 2-3 hafta once ruyamda erkek bebek dogurdugumu gordum ve aileme sogledigimde bana kizim olacagini soylediler boyle birsey ne kadar dogru? 🙂
iremkayaaaa Di1 ben hamileliğimi öğrendiğimden beri hep rüyamda kız bebek gördüm ve kızım olacak şükürler olsun 🍯🌸
Zeyna27 Di1 ben kızımda kız olarak gördüm şimdi bebeğimde daha 6-7 haftalık rüya görmüştüm erkek diyordu doktorum 28 haftalık erkek bebek bekliyoruz hayırlısı ile
Sema1503 Di1 2 3 gün önce rüyamda erkek bebek doğuruyordum bugün cisiyetimizi öğrendim canım erkek çıktı hatta bu sabah da kontrole gitöeden eşim dedi rüyamda erkek bebek gördüm diye💙
DENIZ_55 Di1 ben hep kiz bebek gördüm erkek bebeğim oldu nasip ya bence beyin neye odaklı ise onu kabul ediyor
Hhjkk DENIZ_55 evet size katılıyorum. Hep eksi yedim diye kızın olacak dediler. Vücut yapıma baktılar kesin kız dediler bilinçaltına yerleşti tabi hep kız gördüm rüyamda 😂
Hhjkk Di1 ben hep kız gördüm rüyamda adini falan da söylüyordum hatta oğlum olacak sag salim inşallah 😂
Yagmur9387 Ben de kız bebek gördüm hem başkasının bebeği oluyomuş gibi hem de kendim doğurmuşum gibi başka rüyalarda. İnşallah kızım olcak nasipse 🥰🌸az kaldı
Alynq Di1 ben rüyamda çok güzel bir bebek görmüştüm cinsiyeti belli değildi ama kız güzelliği vardı bebekte ve kızım oldu🌸
sedefyrs1101 Ben rüyamda erkek bebek görmüştüm erkek oldu:) Ben genelde rüyada ne çıkarsa o olur diye biliyorum benim arkadaşım mesela kendi şuan ki çocuğunu rüyasında gördü aynısıydı diyor 😊