Hosgeldiannelik Arkadaşım doğum yaptı, bebeğini emziriyor, emzirdikten sonra sağıyor. Bir göğsünün sütü az. Gece mama takviyesi yapacak. Kaç ml vermeli bilen var mı? Bebek 2 günlük
mervemurat16 Hosgeldiannelik 30 cc hazırlasın hepsini vermesin bir kısmını verdikten sonra parmağı ile ağzının yan kısmına doğru bir dokunsun hala meme arıyor şeklinde tepki veriyorsa kalanıda versin aramıyorsa doymuş demektir
Alynq Hosgeldiannelik yenidoğan bebek 10ml sütle bile doyar kendi sütü emzirmeden sonra 10ml geliyorsa büyük ihtimalle kendi sütüyle bebek doyuyordur. Benim hiç sütüm yoktu ama hiç bir damla bile yoktu sezaryen olduğu için bikaç gün boyunca mama verdik sütüm gelene kadar 30cc yapıyodum ilk 2 gün 10cc içiyordu ,en fazla 20cc içtiği oluyodu gerisini döküyoduk. Ondan sonraki bikaç günde 30cc içmeye başladı
Hosgeldiannelik kahvesever__ internete de öyle diyor da emzirme üstüne çok olur mu bilemedik emzirme üstü de 30 içer değil mi?
kahvesever__ Hosgeldiannelik sütü kaç cc geliyor emzirdikten hemen sonra vermesin kusar bebek aralıklı verecek 2.3 saat geçmesi lazım aradan
Hosgeldiannelik kahvesever__ sütü 10 ml geliyor. Ama emzirdik sonra sağdık çoğalsın diye, emmeden sağmadık hiç
Mine-tayfun Hosgeldiannelik süt zamanla artacak bol su tüketsin ve çok iyi dinlensin mamayı 30 ml yap içebildiği kadar içiyor zaten uykuda değilse ağzında biriktirip döker uykudaysa da ıslak mendille ellerini ayaklarını silip uyandırıp içirmeye çalışın doyunca fazlasını kusuyor zaten
mervemurat16 Umutmirzainci ben bazen ağızına yanağımı yaklaştırıesım veya ağzının kenarına parmağımı dokunduruyordum eğer emmeye çalışıyorsa kafasını parmağımın olduğu yere doğru çevirmeye çalışıyorsa doymamıştır diyordum.