Merve1555 Alparslanmom__ ebeleri dinlediğim zaman onlarin dediklerini yaptığın zaman herşey yolunda gidiyor çok şükür çok iyidi benim ebem🩵
Merve1555 ayanarta1 Sancım ve acilmam vardı 4 cm doktor riske atmak istemedi 2 buçuk doğdu kilosu şükür bugün taburcu olucaz💙
Merwee03 Merve1555 rabbim analı babalı büyütsün evladınızı erken doğum mu oldu neden 35 haftada doğru acaba
Merve1555 Merwee03 biraz sabırsız geldi oğlum 🤣 4 cm açıklık ve bebek cok aşagidaydi kendi sancım vardı doktor riske atmadı boyu kilosu normal olduğu için doğuma alındım
Alparslanmom__ Merve1555 çok şükür çok sevindim adınıza ondan önce ekstra bişey yaptnzmi pilates falan?
findiktan11 Merve1555 açılmanız olduğunu nasıl hissettiniz 37.haftam bitti bacak arasındaki kemiklerimde ağrı var spuat yaparken vajinam açılıyor gibi hissediyorum acaba açıklık mı oluşuyor?
Merve1555 Alparslanmom__ evet hastanenin odasında kendime ait duş yeri vardı belden aşağısını sıcak suyla yıkamaya çalıştım hep yürüdüm plates yaptım comeldim yürüdüm eğildim kalktım kolay oldu