Badehandekuzey Kayramelisa97 evet normalde yanına birini almıyordu kızım bakmak istedi gösterdi kardeşini sorduklarımı cevapladı bence iyiydi
DENIZ_55 Kayramelisa97 14 aralıkta yaptim dogum estetik dikiş oldum ben yeni farkkettim ben samsunda oturuyorum spinal oldum ben
Badehandekuzey Kayramelisa97 ben Medical parka gidiyorum önceden metro hastanesiydi 2 doğumumuda orda yaptım 10 haftalığım
Samet01 Badehandekuzey merhaba hangi doktora gidiyorsunyz sabah 06.30 da yatisim yapılacak benim de orda sezer hanıma gidiyorum
Cvbmcdgjlnvfd Kayramelisa97 bütün hemşireler ve doktor çok ilgiliydi güler yüzlülerdi hastane temiz odamızda tek
Kayramelisa97 Cvbmcdgjlnvfd abla ilk yürümende çom ağrın oldumu estetik dikişmi hayırlı olsun bebeğin analı babalı büyütsün inşallah
Cvbmcdgjlnvfd Kayramelisa97 saol cnm Allah razı olsun ilk kalkışımda ağrım oldu ama normal yani dayanılmayacak gibi değil Bu arada estetik dikiş yapıyorlar
raabiiiaaaa Kayramelisa97 Siz kaç haftalık gebesiniz tarihlerimiz aynı ama 😄birde cinsiyet öğrendiniz mi
Badehandekuzey Samet01 bende sezer filiz hanıma gidiyorum memnunum daha dün oradaydım randevum vardı. Sağ Salim bebeğini kucağına alırsın inşallah🥰
Kayramelisa97 Cvbmcdgjlnvfd abla taburcu oldunmu bebek iyimi sen iyimisin devletten çok korkuyorum sana yazıyorum
raabiiiaaaa Kayramelisa97 kız 18 haftalık oluo nasıl ocakt doğum olucak senin kasım sonu aralık başına fenk geliyor emin misin😄
Cvbmcdgjlnvfd Kayramelisa97 bende çok tedirgindim ama yanıldım korkmana hiç gerek yok emin olabilirsin