Edyynr Kızlar 5+4 akşamüstü ve akşam midem bulanıyor ama kusma olmuyor. Sabahları hiç olmuyor. Böyle yaşayan var mı ve cinsiyette farkeder mi mide bulantısı zamanı 💙💗
gizem3435 Edyynr mide bulantısının cinsiyetle hiçbir alakası yoktur. İnsanın kendi hamileliğinde bile cinsiyeti aynı olup farklı geçiyor ..
AdaEcem Edyynr benm kızım , ablamın da oğlu oldu, ikimizde mide bulantısı yaşamadık. Bunlar cinsiyet alakalı olmayan, kişiden kişiye değişen şeyler
Whitecolour Edyynr sabah bulantısı için kız akşam bulantısı için de erkek diyorlar ama bunlar genelleme tabi ki
azracan20 Edyynr gizem3435 örneğin ben 😁 ilkinde deli gibi mide bulantısı yaşarken 2.de bir gün bile bulantım olmadı hamile olduğumu bile tekmeleri sayesinde hissettim sıfır belirtiydi ikisi de erkek 🌺
Rengarenk_Dusler Whitecolour benim hep sabahları bulandı midem ama erkek☺️ bence kişinin bünyesiyle ilgili
Whitecolour Edyynr 12 haftalık daha belli değil cinsiyeti genel inanışın aksine ben bi alakasının olduğunu düşünmüyorum ya o kadar farklı ki herkesin ☺️
Evinuuu Edyynr hurafelere hiççç inanma çünkü kızda bulantı olur dediler 37 haftalıpım hala bulantım var ara ara kusmam ve cinsiyet erkek bunun yapıyla bünyeyle alakası var
Mem Evinuuu kesinlikle benim de kız hiç bulantı kusma olmadı 4 ay nasıl geçti anlamadım bile sadece baş ağrısı ara ara oluyordu o kadar oda artık olmuyor çok şükür 🙏
Eceninanne Edyynr bende ablamda kızımız oldgunda mıde bulantısı cektık hep oglumuz oldgumdq cok rahattık ikimizde. Yinede kısıden kıseye degısır
Tugba1tugba Edyynr kızımda da oğlumda da sabah bulantısı oldu 12. Haftaya kadar. Sonra 30. Haftada bulantılar tekrar geldi bende her ikisinde de aynı oldu yanı :) bende kişiyle alakalı tamamen
Evhamlikurabiyeanne Iki kizimda da sabahlari hafif bulantim oldu ama aksamlari yoğun hele geceleri pik yapardı