SerpilDrgt24 Kızlar 7+5 haftalıkken doktora gittim doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür 🙏 bi sıkıntı yok bir ay sonra görüşürüz dedi ama bana bir ay çok uzun geliyor bebeğimi sağlığını çok merak ediyorum sizce elham yapmayıp o günü mü beklesem yoksa gitsem mi ?
esractn SerpilDrgt24 kotu dusunmeyin hic bi zaman ama, Benim doktorum 12.haftama kadar 2 haftada 1 çağırıyordu. 12.haftama girdiğimde ayda 1 çağırmaya başladı. Özele mi gidiyorsunuz devlete mi
Elifkedi SerpilDrgt24 ilk zamanlar bu kadar geç çağırırlar sonra 15 güne iner merak etme bir sorun hissetse doktorun zaten erken gel derdi
Elaylama SerpilDrgt24 ben de özele gidiyorum ve uzun süre 3-4 haftada bir gittim. Evham yapılacak bir şey yok bence ters bir durum olursa allah korusun tabi kendiniz gidersiniz. Olmazsa 1 ay fazla bi süre değil eğer rutinleriniz oturduysa.
Pnrcbn10 SerpilDrgt24 Hemen hemen herkes bu korkuyu bu endişeyi yaşıyor emin olun bende sizin gibiydim ilk olunca bide insan birazda bilinçsiz olduğu için daha da çok korkuyo doğana kadarda ister istemezdi endişelerimiz devam eder bence 😊
SerpilDrgt24 esractn bende 2 hafta üst üste gittim malum testler felan gereken ilaçları verdi her şey yolunda dedi ama 8+5 iz şimdi daha çok küçük bir ay uzun geliyor bana bi sıkıntı olursa diye endişeleniyorum 🙄 özele gidiyorum canım
esractn esractn anladım Canım ben devlete gidiyorum bu şekilde gidiş zamanlarım yani. Sağlıcakla al bebeğini kucağına 😊☺
Elaylama SerpilDrgt24 zaten bir en başlarda bi de 32'den sonra sık gidiliyor. en başlarda haftada bir gide gide doktor görmek istememiştim. şimdi 37'deyim artık yine sık gidiyorum.
SerpilDrgt24 Pnrcbn10 çok haklısın herkes aynı sanırım ama napalım bir can var içimizde Rabbimin emaneti bişey olacak diye insan endişeleniyo kolay gelmedik buralara şap diye olmuyor ki bu 😁😊
Sedayznn SerpilDrgt24 DHA çok erken bekle bence o haftalar da insan öle oluo bekle ve diğer ay iyi şeyler görürsün duyarsın büyümüş olur hm
Mom72626 Benim 5.5 haftalık test fln yapmadık sadece kanlarıma bakıldı o kadar. Başka test yaptıran oldu mu ?
SerpilDrgt24 Mom72626 ben bir sürü test verdi tabi testlerin hepsini kan ve idrar şeklinde verdim sonuç fazla düşük kansızlık 😏 ilaç kullanıyorum
Mom72626 SerpilDrgt24 nasip ederse ben de yarın duyacağım kalp atışını 🙏🏻🙏🏻 Çok heyecanlıyım ve stresliyim
Busraakkaya SerpilDrgt24 ben 30. Haftama kadar 4 haftada 1 30den 36 ya kadar 2 haftada bir şimdide haftada bir gidiyorum şükret sorunlu bi gebeliğin yok ultrasona sürekli girmek yararlı birşey değil 😊 o yüzden bekle 4 hafta
Mom72626 Benim kansızlık vitaminler fln maşallah şu çıktığı için istemedi sanırım 🤭 evet söylediğiniz doğru kolay gelmedik bu anı sabırsızlıkla bekledik 🥰🥰