MeltemMydn Çatı muayenesinden sonra ne kadar süre kanamamız oldu. Doğumu başlattı mı kızlar bir yardım edin
Betusyl MeltemMydn ben Çarşamba günü oldum ağrı veya lekelenme, kanama olmadı bugün nst ye girdim sancım yoktu ( bugün 38 haftalık olduk) nst de 37+5 idim
Deryaisik MeltemMydn 36.haftada bakti, leke bile gelmedi. Sonra 37 de bakti, hafif leke oldu 1 gun. Simdide 39 bitti bakti 2 gun sanci kasilma oldu, nışan geldi ama kizim hala gelmedi😂 40 bitsin diye bekliyo herhalde. Suni sanciya dogru gidiyoruz bakalim
MeltemMydn heffalump18 doktorlar bile söylüyor aslında doğumu tetiklediği yönünde o yüzden sormak istedim.
MeltemMydn busykvc bende öyle yoksa çarşamba günü suni sancı verilicek bana 39. Haftada bitiricez bu işi dedi doktorum 😂
MeltemMydn kahvesever__ benim çarşambaya kadar vaktim var yoksa suni sancı ile doktorum son noktayı koyucakmış
heffalump18 MeltemMydn sanırım doktordan doktora göre verilen özene göre değişiyor bu durum. Burada bu konuyla ilgili o kadar olumsuz yorum okudum ki kendi doktorum muayenemi yapınca acaba yaptı mı yapmadı mı emin olamadım. Doğum başlatmanında bir parmakla muayeneyle halledilecek kadar basit olmadığı aşikar aslında. Suni sancı vs gerek olmaması lazım bu mantıkla
busykvc MeltemMydn benim de pazartesi 38 haftalık oluyor. Geçen hafta 3 kiloydu. Sizin ki kaç kilo şuan
Rabiul MeltemMydn bugün yapıldı asla burda yazılan kadar acısı yok kendinizi kasarsanız elbet olur nasıl karı koca olurken kasılırsanız acır aynı mantık doktor sert şekilde sokmuyor en azından benim doktorum çok nazik bir şekilde 2 parmak sokup açıklığa baktı açıklık yoktu kanamam olmadı