Kubra2602 Cemile-88 çok geçmiş olsun Allahim acil şifalar gelsin güzel haberleri gelsin bebeklerimizin
Busraaa17 Kubra2602 gittim gittim canım temiz gelmıs sonucun dedi düşük riskli görünüyor dedi 18.hafta da afp testi varmış onu yaparız dedi senin bugün kaçıncı gün oldu kargo ne durumda
Kubra2602 Busraaa17 sürekli testlere girip kendinizi strese sokmayın bence ya ne mutlu ki sonuç güzel geldi size. Bugün 6. Gün bitti. Testi perşembe vermiştim dün ABD saati ile 10.40 da teslim edildi kargo. Dua ediyorum bu hafta içi çıksın sonuç bana da low risk gelsin. Her gün ağlamaktan dua etmekten perisan oldum
Busraaa17 Kubra2602 siz neden fetal DNA yaptırmıştınız peki teslim edilmiş ya sonuçta gelir 4-5 güne benim 11.günde geldi sonuç güzel gelsin de bekleyin beklemek de çok zor haklısın ama üzme kendini de bebegı bol bol dua et sonucunu alınca buraya da yaz merak ediyorum
Kubra2602 Busraaa17 böbrekleri büyümüş bi de kafasında kistler varmış. Bu yüzden verdim hamilelerin duası kabul olurmuş siz de benim için bebeğim için duacı olun lütfen. Sizin yaşınız kaç peki
Busraaa17 Kubra2602 inş temiz güzel haber alırsın sağlıklı sıhhatlı olsun bebişler çok merak ettim zaten sizin sonucunuzu dua ediyorum 🙏🏻🙏🏻 34 yaşındayım ben siz kac yaşındasınız ilk gebelik mi sizin de kaç haftalıksınız suan
Kubra2602 Busraaa17 Allah razı olsun 🙏 ben 28 yaşındayım 21+5teyim. Evet ilk gebeliğim. Sizinde mi ilk gebelik?
aksenesin Merhaba, ben yaptıracağım ancak bir kaç firma araştırıyorum. Doktorumuz panoramayı önerdi ancak sonuçlar güvenli mi acaba yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🙏🙏🙏
Busraaa17 aksenesin merhaba benim de doktorum panorama yı önerdi oraya yaptırdım 27sinde kan verdim ayın 8nde sonucum geldi düşük risk çıktı 16.616₺ ye yaptırdım
Busraaa17 Kubra2602 umutlandırmak istemem ama ptesi çıkabılır sizinki de 11.gün olmuş oluyo benımde 11.günde geldi sonuç hatta ben gelmıcek sandım 6 ya doğru mesaj attılar umarım senin de ptesi sonuçlanır hayırlı haberlerle
Kubra2602 Busraaa17 insallah. Merak edip sorduğun icin çok teşekkür ederim ❤️ inşallah sonucum sağlıkla gelir gecem gündüzüm birbirine karıştı başka bir şey düşünemez oldum
Kubra2602 Busraaa17 sonucum Allahima bin şükür temiz çıktı. Benim için dua ettiysen etmediysen Allah senden bin kere razı olsun merak ettin beni :) çok hafifledim bin şükür Allahim 🙏❤️