krcbusraa Kızlar komik gelebilir ama kaç dakikada wcye gidiyorsunuz ben çok sık gitmeye başladım. 8 inde sezaryen olcak nasipse ama komşum korkuttu 15 dakikaya düşerse dikkat et doğum başlamıştır falan dedi zaten evhamlıyım.
Hulo2105 krcbusraa karnın düştü idrar torbasına baskı olması çok normal zaten doğuma bişey kalmamış ki komşun da bi alem 3 gün var 😂
Afranaz krcbusraa bunu da yeni duydum ay 🤣 yok canım endişe etme sen sancın yada suyun gelmediği sürece gününü bekle
Aylaa123 krcbusraa sancımı bu 15 dakikaya düşünce doğurasınız lütfen böyle şeylere kulaklarınızk tıkayın 😂
artikbiranneyim krcbusraa komşunuz dışkılama için söylemiş olabilir diye düşünüyorum 😅 çünkü çok sık aralıklarla dışkılama için çıkmak evet doğum belirtisi olabiliyor
krcbusraa Hulo2105 evet yani son ay herkes sık gider ki son ay değil son günler artık benimde eşim uzaktada pazar günü gelcek doğumum riskli en azından Doğumdan önce göreyim istiyorum zaten evham stres yüksek dozda şuan içim karardı 😀
krcbusraa Afranaz babasını beklesinde hayırlısıyla, zaten korkuyorum ister istemez birde risk olunca umarım sağlıkla doğurdum diye paylaşırım burada
Aylaa123 krcbusraa olsun siz genede inanmayın bazı insanlar saçmalamaktan gerçekten komik duruma düşüyor çünkü 😂