Ftmamrd Glsmbln bu bebeğimi ben 16+4 de düşürdüm 😔 doktor bile kesin kız dedi bebeğim erkek çıktı bildiniz helal olsun şimdi ikinci bebeğime hamileyim
Glsmbln Ftmamrd geçmiş olsun üzülmeyin rabbim onun ömrünü o kadar yazmış benim hislerim kuvvetli ondan kaynaklı bide ultrasonda çok belli oluyor tiplemelerdwn tekrar geçmiş olsun bebeğinizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Btl_3347 Glsmbln ay inşallah dediğiniz gibi olur iki oğlum var buda kız olur inşallah 😍 mutlaka haber edeceğim Perşembe günü cinsiyet öğrenmeye gidiyorum ❤️
Deniz_01 Glsmbln Glsmbln nasıl yani farklı anlayamadım? Birde yukarıda kız demiştiniz size zahmet açıklayabilir misiniz anlayamadım tam olarak :)
Deniz_01 Deniz_01 Glsmbln nasıl yani farklı anlayamadım? Birde yukarıda kız demiştiniz size zahmet açıklayabilir misiniz anlayamadım tam olarak :)
Ftmamrd Glsmbln amin canim inşallah hepimize yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲🤲
Momdamom Umranergiz yaaa bana da erkek dendi keseye göre Rabbim gönlümdekini hayırlı eylesin inş kızdır bi abisi var çünkü 🫠❤️
Umranergiz Momdamom amin inşallah hepimizin canım benimde bir kızım bir oğlum var kız istiyodu eşim burada foto attıgım herkes erkek dedi dün doktor net kız dedi öncelik sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏 🥰