huysuz__ lili19 Erkek bebeklerin farklı oluyo canım kız nubu bu, bak benim kızın da böyle hafif yukarı gibi ama erkek bebekler gibi dik açıda değil
lili19 @huysuz__ amin cümlemizin❤️ bi kızım var buda erkek olsun istiyoruz ama Rabbim ne verdiyse 🌸kız erkek sağlıklı olsunarda
huysuz__ lili19 hadi inşallah oğluş olur, değilse de 2 bacıya bi erkek kardeş nasip etsin Rabbim🥰🤲🏼 benim de 1 kız 1 oğlan vardı kızları 2 liyorum inşallah, sağlıkla gelsin hepsi iki meyveden de tatmayı nasip etsin herkese 🤲🏼hayırlı geceler diliyorum
lili19 @huysuz__ ayy Allah razi olsun gönlünden gecirdiklerni dilediklerini Rabbim kabul etsin❤️😘🫶iyi geceler
Yesimdeniz Musel belli olmuyor canım benim annem hamileyken hep kız dediler doğuma kadar kız dediler erkek doğdu bu dediğim 17 18 yıl oluyo
huysuz__ Ftmamrd başka resmi var mı kıza benziyo ama doğru gördüğümden emin değilim renkli yerler bebeğin pozisyonunu kapatmış
Ftmamrd huysuz__ teşekkür ederim canım iki prensesim var ❤️. Rica etsem birde bu bebisimize bakabilir misin