Eylulmeselesi Haftadayıö genital bölgesi , koltuk altı başından bu yana az az kararıyordu ama artık göğüs altım göğüslerimin kollarıma değen yerlerinde siyah lekeler oluşmaya başladı. Artmasını engelleyecek birşey var mı ? Aynı kir gibi görünüyor umarım hamilelikten sonra geçer
zelis63 Eylulmeselesi engelleyecek hiçbişey yok benm ilk hamileliğimdede oldu 2. De aynı koltuk altı Özel böyle göğüs ama doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin
momofmychildren Eylulmeselesi maalesef bende de öyle bir çok yerde var inşallah hamilelikten sonra düzelir
Damlaozzz Eylulmeselesi Benimde genital bölge koltuk altı öyle ama geçiyormuş merak etmeyin bende çok korkuyordum kimse sorsam geçiyor dedi
Charlzey Evet genital ve koltuk altı acayip karardı bende de önceki hamileliğimde de öyleydi. Doğumdan sonra azaldı ama tamamen geçti diyemem. İnşallah tamamen geçer. Sivilcelenme de oldu koltuk altı ve göğüslerimin arasında. 😭
Eylulmeselesi Koltuk altı ve genitali hadi kabul edebiliyorum ama göğüslerim kirli gibi çok kötü görünüyor inşallah vücudum normal rengine döner