Tubademir85 Hanımlar, yıldırım dorukta tavsiye edeceğinız kadın dogumcu var mı? Bundan sonraki kontrollere orada gidip doğumu nasıpse orada yapmak istiyorum. Ücretler konusunda bilgisi olan, doğumu yakın zamanda orada yapmış olan var mı?
Ebt Tubademir85 Canım ben embiye yılmaza gidiyorum tavsiye edebilecegim konuskan iyi bir doktor cokta guzel ilgileniyor
Mrvkoz Tubademir85 bende basta embiye yılnaza gidiyordum şimdi kemal köroğluna gidiyorum ve cok memnunum gayet ilgili her gidişimde detaylı ultrasona girmiş gibi bakıyor
Tubademir85 Ebt embiye hanımın ucreti ne kadar rutin muayene? Doğum ücreti hakkında fikriniz var mı?embiye hanımı daha öncede duydum başka birinden
Mrvkoz Tubademir85 memnun kalmamak demeyelimde arkadasım calısıyor o hastanede hangisi en iyiyse ona yönlendirdi bide embiye hanım normal doğumu uzatıyormus diye duyduk hep yani normal haftasndan bir iki hafta ileri atıyormus hep
Ebt Tubademir85 Muayene ücreti 95 Tl ödüyorum ben dogum fiyatı hakkında şubat ayında konusucam bu doktora yeni gectim bende zaten