SmyEsciv Kızlar sorum başlıkta. Sütünüz en çok ne yediğinizde, içtiğinizde yada ne yaptığınızda artıyor? Daha 21 günlüğüz Benim bildiklerim Hurma Roka Tahin helvası Mamsel çay Bestlak damla Farklı birşey varsa bekliyorum deniyim hergün yiyim yada yapıyım :)
GuzelMelegimm SmyEsciv boza 👍 üstüne 1 bardak su. Farkı göreceksiniz. Ben herşeyi denedim tek sütümü arttıran boza olmuştu. Bir de kuru börülce
Basakplt SmyEsciv canım tereyagli bulgur pilavı kayısı suyu oğlumda yemelere doyamadigim ve dolup taşan süt gelişi diyebilirim
buseyusuf27 SmyEsciv kuru ıncır 3 tane sıcak su dolu kavanoza koy yumusasın sonra onları al 1 bardak süt ekle blendr gecır ve iç 😁 smooti gibi bsy olyoms guzel süt yapyoms
Mucizee80 SmyEsciv size tavsiyem kalorisi yüksek şeylerden süt içinde olsa uzak durun çok kilo aldırıyor sonrası bizim için zor oluyor dengeli beslenin sağlıklı şeyler yiyin bol bol su için sık sık emzirin emin olun artacaktr iki yaşına kadar emzirmis anne olarak önerim bunlar
SmyEsciv Mucizee80 yaa gerçekten mi. Doktor dahil herkes bol bol yemek ye Özellikle yukarda söylediğim şeyleri sürekli yiyiceksin diyor. Zaten kilolarımı veremedim 22 gün oldu ama sürekli yiyordum bende :(
Tazeannebirsi Kuru dut kesinlikle. İster kuruyemiş olarak ye,ister 3 yemek kaşığı dutu bi su bardağı suyla kaynat iç. Ne zaman yesem gögüslerim sızlar doluluktan
ikizoglusannesi Kızlar bende ikiz bebek annesiyim Sütüm yetmiyor mama da çok içtikleri için kakalarını yapmakta zorlanıyorlar kabız değiller ama. 4 gün sonra bir aylık olucak oğluşlarım. Sütüm yetmediği için mama da veriyorum süt verebildiğim zamanlarda rahat kaka yapabiliyorlar hatta sulu yapıyorlar mama içtiklerinde biraz daha katı oluyor. daha fazla sütüm gelsin istiyorum sağım da yapıyorum ama yetiremiyorum ikisine Napabilirim ?