motherbaby_ Kızlar 19 haftalıgız bugün konrtole geldim şuan hastahanedeyim bebek hep bacak bacak üstüne atmıştı şimdi de bacagını büktü göstermedi rica ettim birazdan bidaha bakıcak doktor ama sizce doktor mu çok üstünde durmuyor istese bakabilir mi yani
Myrtle motherbaby_ benimde oyleydi 20 de zar zor alttan muayene ile gordu doktor. Gostermeyince gostermiyo bebekler :)
iremmgk555 motherbaby_ benimki de bacaklarını bağlamıstı ama doktor dürttü karnımı baya öyle degistirdi pozisyonunu
Maviyesill motherbaby_ meyve suyu ve çikolata yiyip tekrar baksın bazen gerçekten pozisyondan kaynaklı göstermiyorlar benim bebeğimde öyleydi
Sydaglsen motherbaby_ benim bebeğim göstermediğinde doktorum karnımı dürtmüştü baktı olmuyor çikolata yiyip gez biraz 30 dk sonra tekrar çağırmıştı. Ona rağmen zor gördü tahmin yaptı yanılmadı
motherbaby_ Myrtle bazen doktorlar ugraşıyomuş şekil degiştirsin diye bende meraktan ölücem ugraşsın istedim galiba bekliyorum gösterir innşallah 😂😂
motherbaby_ iremmgk555 hastahanede bekliyorum 2. Kez baktırıcam göstersin diye az ugraşsa görücez belki ya 😊