MrvBK Zeyson Aynen öyle her ay aynı ölçüde olgunlaşmıyor yumurta. Riske atma değerlendir. Yarın da pik olursa ara verir çatlamada değerlendirirsin. Güzel haberlerini almak dileğiyle 🌸
Zeyson Dilekulgtt herkesin lh seviyesi birbiryle aynı olmayabilirmiş bide benim c çizgis çok koyu siyah gibi bugünü degerlendirecem ama testede devam yarın ya tam koyulaşır yada çatlar
Karabelarumm Zeyson testlerinize bugün denk geldim cinsel pehriz yapmanızı öneririm,ilişki sıklaştıkça kalite düşüyor demişti doktorum.Üç güne bir ya da iki güne bir değerlendirmelisiniz.
zlemceylan Dilekulgtt ben yapmıştım canım biraz benim döngüm uzun olduğu için ne olur ne olmaz diye ikisini de takip etmeye başladım sonradan
Nergisim09 Dilekulgtt valla adet sancım var goguslerım cok agrıyo ınnovıtanın ovulasyon testinı yaptım gebelıkte koyu oluyomus bende asırı silik cıktı bu ay anlasılan elendim
Zeyson Nergisim09 hiç öyle düşünme cnm daha sen yumurtlayalı 10 gün falan oldu 15 güne falan anca idrara geçer kaset testte çıkar
annesio Nergisim09 bende dün yapmıştım aşırı silik çıkmıştı, bende de yok demekki gebelik. 2-3 güne bende regl olurum o zaman . Bu ayda elendik 🤷🏼♀️