Zeyson zlemceylan bunu öglen yaptım sabahki yaptığımda idrarımın rengide açıktı silik çıkmıştı şimdiki yaptığımda idrarımda biraz koyuydu testte bugüne kadar yaptıklarımın en koyusu
Karabelarumm Elossgum doktor reçetesiyle almıştık yanlış bilgi olmasın ama içeriğinde özellikle çakşır ginseng gibi faydalı bitkiler var.ayrıyeten çakşır otunu demleyip tüketiyorduk.
Anonim-1 zlemceylan zlemceylan evet değerlendirdim. Çatladığı günü de değerlendirdim. İnşallah güzel sonuç alırız🥰
ozlemozlem66 annesio zaten ona tutunuyorum allah razı olsun❤ teşekkür ederim kolaymış Google’dan baktım çok karısıktı 😊
zlemceylan Zeyson 3-4-5 temmuzda koyulaşmaya başlamış bayağı aslında 6-7 den itibaren silik olmaya başlamış pik olacak ama bence
zlemceylan Zeyson aynen idrarın rengi açık olunca bende de silik çıkıyordu sıvı çok tüketmekten ölçülmüyor
Nergisim09 Zeyson bı iki gün demez pik olur canım sabah yapma günde bı test yap yeterli aynı saatler de yap 2 saat önce sıvı tüketmeyi bırak
Zeyson zlemceylan en son yaptığım bugüne kadarki en koyusuydu cnm yarına inşallah pik olur diye düşünüyorum
zlemceylan Zeyson Zeyson aynen bende öyle düşünüyorum yarın pik olur diye 🥰 hayırlısıyla bir de senin pik olduğun zamanı görelim de bende yaptım sonuçlanınca atacağım hemen
Zeyson Nergisim09 günde bi yapıyodum sabahta 10 gibi yaptım hiç sıvı tüketmemiştim ama idrarın rengi açıktı öglende idrarın rengi biraz koyuydu bi yapim dedim sabahkinden koyu oldu