Sahra1221 Tontonsu bu aralar sürekli bunları yiyorum inan. O yüzden ne yapcam bilmiyorm başka. Bu kadar uğraşıyorum vitamin ne desen kullanıyorum sonuç negatif olunca geçen ay da birden kötü hissetmeye başladım buraya yazdım yardım için.
Tontonsu Sahra1221 bende bu şekilde besleniyorum ve geçen ay benimde olmadı canını sıkma nasipse en yakın zamanda olur 🏵️
zlemceylan Dilekulgtt bende bu ay maalesef yok yarın doktor randevum var hem kontrol edilsin ne olur ne olmaz diye sende nasıl durumlar
Dilekulgtt zlemceylan bende 2 gun once catlama gordum degerlendirdik bakalim bu ay tutar insallah. Haberdar et bizide 🌸
zlemceylan Dilekulgtt ayy inşallah hadi bakalım tutar inşallah 1 hafta sonra falan belli olur diye düşünüyorum benim de yarın doktor randevum var reglim biraz düzensiz olduğu için
Zeyson Dilekulgtt ayy inşallah ama bu ay o kadar kafaya takmicam saldım kendimi sadece ovulasyon takibi yapacam olursa olur olmazsa olmaz kafasında gidecem yoksa çok stres oluyorum😂
Dilekulgtt Zeyson evet gecen ay bende cok taktım bende 2 gun once catlama gordum zaten elimdeki bitince dahada almayi dusunmuyorum ya test boylede stres oluyor insan
Zeyson Dilekulgtt uygulamayada çok fazla girmiyorum burasıda çok strese sokuyo unutmuşken aklıma geri sokuyo😂😂
Dilekulgtt Hilal3829 yarin pik olur gibi ama kaset testlerde fark olabilir bence degerlendir riske girme