Abcdfghe Birde birşey daha sormak istiyorum. Testi ilk yapınca renkler daha canlı oluyor. Kuruduktan sonra sanki biraz daha silikleşiyor sizde de öyle mi. Böyle olunca anlamak zor oluyor yaa
Ebruebos Abcdfghe canım dün yumurtlaman olmuş bugün çatlama olmuş değerlendirirsen iyi olur bugün. Bütün testlerde kuruyunca öyle oluyor.
Abcdfghe Cok teşekkür ederim degerlendircem. Insallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz. Ben ilk kez kullanıyorum testleri 7 aydır istiyoruz olmadı bu ayda test deniyorum bakalm.
Zeyson mothercup Lh hormunu idrarımızda hep var o yüzden hep silik sadece yumurtlama zamanı geldiğinde artar ve silik olan çizgide diğeri gibi koyu oöur yumurta çatlayınca yeniden silikleşir
Zeyson mothercup Lh dalgalanmaları olabilir cnm her iki çizgide aynı koyulukta olmadığı sürece yumurtlama olmuyo zaten
Ebruebos Kızlar ne durumdasınız belirti var mı? Bende bugün kasığımda sızlama oldu şimdi de sol tarafımda sızlama var biraz.Birazda yumurta beyazı akıntı oldu bugün 7. Gün çatlamadan sonra.
Gkce18 zlemceylan canım ben henüz yapmadım bugün çatlamadan sonra 8. Günüm 12. Gün yapmayı düşünüyorum