Gokturkmom_ 15+4 üz eşimle denize gitmek istiyoruz yarın bi sakıncası var mı acaba hamilelikte ? Mayonun ıslak kalmaması gerektiğini biliyorum sadece enfeksiyon riski yüzünden
Cesurx Gokturkmom_ kısa süreli girilebilirmiş,15 er dakikalık gibi.Guneste kalmayacaksınız,ıslak kalinmayacak.Duydugum bunlar ama enfeksiyon riski her turlu var.
surprizbebe Gokturkmom_ bilgim yok şaldır şuldur yüzdüm valla 18 haftalıktı. Bi sıkıntım yok. Bikinim de üstümde kurudu
Samberf Gokturkmom_ ben ilk gebeliğimde 35 haftalıkken bile girdim çok şükür bi sorun olmadı dikkat ettim çok yüzmemeye çalıştım ara ara dinlenerek girmiştim
momofmychildren Gokturkmom_ doktorunuza danışmada fayda var benim doktorum onermemisti ama bazı doktorlar denize girebilirsiniz diyor
Ays_dmr Dün doktoruma sormuştum denizde problem olmaz demişti, mayonuza dikkat ederek tabii ki. havuzda enfeksiyon riski olduğu için önermedi
GrkmDmn 11+5 iz biz dün kontrolde doktorum denize gir hiçbir sakıncası yok dedi. Ama tabiki ıslak mayoyla kalmamak ve güneşe fazla maruz kalmamak şartıyla
DeryArenn Gokturkmom_ ben bebeğimi riske atmak istemedim ne olur ne olmaz denizler artık çokta temiz değil gibi bence
edasaribek Sabah 5de girip max 1 saat yuzuyorum kendimi yormadan ama islak kalmiyorum hemen soguk suyla yikanip uzerimi 15dk icinde degistiriyorum 1haftadir bu sekilde bir sorun yasamadim ama 1 saat den fazla yuzunce kasıklarımin agridigini farkettm