Ysmnpmk [silindi] kız erkek belli olmaz canım benim keseye bile bakanlar erkek dedi sağda oluşuna erkek dedi ama cinsiyeti kız bütün teoriler hurafe çıktı
[silindi] G_sah87 bana da erkek dedi 😄 vajinal ultrason da bebek sağ alt da duruyor dedi Ramzi teorisine göre bakmış
[silindi] G_sah87 hamile kaldığım ay haziran yaş 31 ? Çin takvimine bakıyorsanız artı 1 yaş eklemek gerekiyor
payidar G_sah87 Rica etsem banada bakar mısın 🌸 05.10.1996 doğum tarihim 03.04.2024 Sat. Çok teşekkür ederim ☀️
G_sah87 Beyazmelekkk bende merak ediyorum gerçekten doğru cıkacakmı benide etiketler misnz sonuc cıktığında
G_sah87 Damla34567 yani böyle biraz zor hesaplanıyor 🙃🙂 Damla34567 eğerki Haziran olarak hesaplarsak yani haziranda hanile kaldıysanız ERKEK ÇIKIYOR💙
G_sah87 Derinmom mesela denemek içüm yapalım sizin hamile kaldığınız yaş ve ay yazabilir Misiniz doğrumu cıkacak sınuc
G_sah87 Burcugungor sizinde eğer hamile kaldığınız ay doğeu ise kız😊🩷 bana ve bikaç arkadasıma doğru cıktı umarım isteyen herkesin gönlüne göre verir