Bubu_ Kızlar ilk bebegim kürtaj 2. Gebelikte Kızım oldu 3. Gebeliğim bu ve 2 oldu rüyamda kız olacağını görüyorum his olarak erkek hissediyorum ama tekrar bir kızım daha olsun istiyorum tabiki en başta sağlıklı olsun önemli değil cinsiyeti ama aşırı merak ediyorum rüyamda kız görmemin sebebi kız istiyorum diye mi acaba sizin rüyanızda görüp çıktığı oldu mu ☺️
Betul-97 Bubu_ En başından erkek hissediyordum, rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum ama cinsiyetimiz kız😊😊 Bilinçaltından büyük ihtimal
kuzeymom__ Bubu_ Ben hep kız çocuk hayal ettim hamile kaldıktan sonra rüyamda 2 kere erkek bebek doğurduğumu gördüm ve anladım bebeğim erkekti hislerim çok kuvvetlidir gerçektende erkek meleğim ☺️🩵
Cesurx Bubu_ ben kız istiyordum ama rüyamda oğlumu gördüm ismiyle hitap ettim,cinsiyet erkek olduğunu öğrenince de ismi de ruyamdaki isim oldu,doğsun bakalım teni de beyazsa bana görünmüş demektir ki esmeriz eşimle.
AlyaBeren Bubu_ Hamile kaldığımda bende rüyamda kızım olacağını görmüştüm eşime soylemistim cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde kız olduğunu soylemisti doktorum🥰
Bubu_ Betul-97 benim hislerim kuvvetlidir aslında yanılmam kolay kolay ilk bebeğimde erkek demiştim nasip olmadı 2. De kız dedim kız oldu bunda birsey diyemiyorum ya 50-50 gerçekten 😁
Bubu_ kuzeymom__ maşallah Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun cinsiyet öğrenme serüveni gerçekten aşırı heyecanlı geçiyor bende öğrendikten sonra ayrı bir heyecan 😂
kuzeymom__ Bubu_ amin inşallah sizinde öyle 🙏 Benim heyecanım aşırı kaçmıştı ya herkese söylüyodum erkeek diye o kadar emindim ki yanıltmadı beni 🤭
momofmychildren Bubu_ ben rüyamda erkek gördüm hatta ismine kadar görmüştüm ama kizimm olacak uzun süre erkek hissettim ama artık kızım olacağına alıştım 😂
mervemurat16 Bubu_ ben rüyamda kardeşimle ikimizin ortasında bir kız çocuk gördüm test yaptım hamileydim.Cinsiyeti öğreneceğimiz gün gene kız çocuk gördüm ve kızım oldu
Bubu_ mervemurat16 bende rüyamda test yapıyordum sonucu göremeden uyanmıştım kalıp hemen test yaptım pozitif çıktı bakalım 2 kez rüyamda kız gördüm ne çıkacak nasip ☺️