Eluskonunannesi Kızlar normalde 19 haftalık hamileyim ama bebeğim 21. Haftada görünüyor. İlk bebeğim hep haftasında gitmişti ve normal doğurmuştum. Çok iri olursa normal doğuramam diye korkuyorum. Var mı bu durumu yaşayan?
Diladeniz2 Eluskonunannesi Benimde bebeğim 1 hafta önden gidiyor doktorum mutlaka haftası gelince şeker yüklemesi istiyorum senden dedi şeker yüklemesi testi bekliyorum sende aksatma yaptır güzelim
Belginylmz Eluskonunannesi benim de 2 hafta önden gidiyordu şeker yoktu sezryan oldum bebek kilolu doğdu zaten kordon dolanmisti
dhbetul Eluskonunannesi benim de önden gidiyor kilolu bir bebek ama normal bekliyor doktorum 4 kilo hatta üstü doğuranlar var çatın uygunsa doğurursun diyor. İlk doğumum olacak.
Eluskonunannesi dhbetul en hayırlı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah ama normal doğumda toparlanmak kolay oluyor benim ilk öyle olmuştu
Neferut Eluskonunannesi benim de bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Mesela son adet tarihime göre mi haftasını takip etmeliyim yoksa ultrason haftasına göre mi?