sb17 Af00 ben 1 ayda sadece 200 gr falan almışım, ama bebeğim 2442 olmuş, doktor da söyledi siz almamışsınız ama o güzel almış diye, merak etmeyin yani, alıyordur eğer dpktor aksini söylemediyse
Tuba680 Af00 canım malesef ki bende alamadım bebeğim en son 30 haftalikta 1530 gramdı gelecek cuma kontrolüm var 😞
Mocha Aa aynı durum bende de var ve ben de 32. Haftamdayım 🙈 bir aydır sabitlendi kilom. Pazartesi kontrolüm var bakalım bebiş kilo almış mı ☺️
Af00 Mocha valla almasak daha iyide benek almayacak diye korkuyorum en son kaç haftalıkken gittiniz kilosu kaçtı
Mocha Af00 29+6ydım canım 1771gr demişti doktor. Valla senin sayende benim de içim rahatladı başlıkta yazanları görünce :)
sb17 sb17 hatta ben o haftaya kadar 2 kilo vermiştim galiba bazı sorunlardan, yine artmıştı bebeöin kilosu. Azalsa bile korkmayın o yüzden söyledim)
Evhamlikurabiyeanne Ben artmiyorum ama bebegim her gittigimde artmis oluyor 33+2 yim doktor gebelik sekeri diyeti yaptigim icin normal dedi
Sudelina2 Af00 37 haftam bitmek üzere 65 ve 63 arasında gidip gidip geliyorum dün doktora gittim 1 haftada ben kilo alıp vermeme rağmen 350 gram almış 🫶🏽