Diyatom Bende gebeliğimin 6.haftasından itibaren medicanaya devam ediyorum dediğiniz gibi ücret konusunda çoğu kez beni de tereddütte bıraktılar hastaneyi değiştirsemmi değiştirmesemmi diye. Ancak doktorumdan memnun olduğum için cesaret edemedim açıkçası hala da devam ediyorum 29+5iz şuan. Çok yakın bi arkadaşımda benim doktorumda takibini yaptığı için tercih etmiştim, nitekimde doğumu da medicana da yaptı. Martta doğumu gerçekleşti, bende yanında kaldım. Çok şükür doğum esnasında hiç bir problem yaşamadığı gibi sonrasında hemşireler çok ilgilendi, bebeği her emzirmek istediğimizde rica ettik ve biri muhakkak geldi, anneyi sürekli kontrol ettiler. Odaların temizliği konusunda da herhangi bir sorun yoktu açıkçası. Tabi verilen paraya göre bence de değmez. Sonuçta her hastanede aynı hizmet geçerli. Ayrıca bazı arkadaşlar doğum poliçesi 5000 tlye kadar yataklı tedavileri karşılıyor demişler ama maalesef öyle birşey yok ekstra ücret alıyorlar. Başka bir arkadaşımda medicabilde songül hanımda doğumunu yaptı, çok memnun olduğunu ikinci bebeğinde tekrar ona gideceğini söylüyor. Çokta uzattım kusura bakma, özetle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, hayırlısı olsun :)