-emel- Zulubik ben de şaşırdım gerçekten belki var fakat yeterli sayıda değil yoğun bakımı var diye seçen bir sürü hasta var halbuki
sssibel -emel- Kesinlikle öyle, yoksa gidip niye başka hastanelerin iki katı para ödeyelim. Evet doktor çok önemli ama doktor da bu kuruma bağlı olduktan sonra bana bi faydası olmayacak demekki diye düşünüyorum açıkçası.
Zulubik -emel- aynen canım ben de ilk Bi doktoru çok övülmüş diye esentepe hastanesini düşünmüştüm. Sonra yoğun bakım olmadığını öğrenince vazgeçmis, medicanaya geçmiştim.
emel16 @-emel- Zulubik saol canım Allah razı olsun. Yani böyle bişe olduğunu insan başına gelmeden bilemiyor yenidoğan yoğun bakım var diye hastaneyi beğenmiştim ama bu nasıl bişeyse acıbadem gibi bi hastanede de yokmuş. Çok ilginç bu tarz hastanelere yakışmayan bir durum . Acıbadem’in doğumu 10 bin 20 bin ama böyle bir sorun yaşasan başka hastane aramak zorundasın . Şevket üniversite medical park ve dorukta varmış öğrenebildiğimiz , bunların içinde sadece dorukta yer bulabildik. Bulamasaydık İstanbula bile götürmeyi düşündük. O anda yaşadıklarımızı Allahım kimseye yaşatmasın. nasip kısmet yaşayacağımız varmış. Ama doktorumdan çok memnun kaldım Neriman hanım gerçekten çok ilgiliydi.
Zulubik emel16 acibadem'de de mi yokmuş 😱 daha neler duyacağız bakalim. Neriman hanımdan memnun kalmana sevindim. En azından o konu içine sinebilmis.
-emel- emel16 Neriman zaten Şevket Yılmaz hastanesinden gelmiş bana da onu çok övmüşlerdi doktor yüzünden ve yoğun bakım yüzünden onu sectim bende ama bu nasıl bi cihaz anlamadım gerçekten bende neyse ki yer bulmuşsunuz nasıl bebişin durumu inşallah iyidir
emel16 -emel- öncesinde nerde olduğunu bilmiyorum canım ama medicanaya doruktan geldi. Şuan için iyi diyorlar canım ultrason çekmişler bi sorun gözükmüyor yarın akşam soğutma makinesinden çıkaracaklar çıkardıktan sonra emar çekilecek emar da bişe çıkmazsa ve cihazdan ayrıldıktan sonra sorun olmaz ise çıkarma ihtimalleri olacak İnşAllah sağlıkla çıkar kızım. Dualarınızı bekliyoruz
emel16 -emel- hala hastanedeyiz canım mr çekildi yarın sonucunu alacağız ama iki doktor birden bakıyor biri bana göre bişe yok ama diğer doktor çok az bi etkileşim gördü onu araştırıp raporu öyle yazacak dedi. Haftaya tekrar mr çekilecek. Bir de elinde Sıkıntı var çocuğumun his var ama bilekten düşüyo el. Fizik tedavi görecek muhtemelen ondan da. Psikolojim hiç iyi değil ama evladım için ayakta duruyorum.
sssibel emel16 Allah şifa versin tez zamanda inşallah canım, hiç salma kendini ufak tefek sorunlar onlar Rabbim dermansız dert vermesin güçlü ol yavrun için. Bol bol dua et, bende hep ediyorum en kısa zamanda al bebeğini kucağına inşallah.
-emel- emel16 inşallah tez zamanda sağlıkla eve gidersiniz canım ya dualarım seninle rabbim sana güç bebeğine de şifa versin tez zamanda
Ysglsmkl Allah şifa versin canım en kısa zamanda. Hangi hastanedesiniz? Benim bebeğim de sarılık geçiriyor kilo kaybediyor biz de hastanedeyiz bu gece fototerapi uygulanıyor bekliyorum başında dua ediyorum sen de dua et inşallah sağlıkla bebeklerimizle dönelim eve 🤲🏻
sssibel Ysglsmkl Geçmiş olsun canım, her bebekte oluyor sarılık zaten inşallah en kısa zamanda çıkarsınız. Allah şifa versin inşallah.
-emel- Ysglsmkl geçmiş olsun canım sarılık oluyo genelde ışık tedavisi iyi geliyor umarım çabucak iyi olur yavrun 😊
emel16 Ysglsmkl doruk dayız biz canım amin İnşAllah bizlere güç kuvvet yavrularımıza hayırlı sağlıklar versin Rabbim
Ysglsmkl -emel- sağol canım evet medicanada oldu ışık terapisi şimdi taburcu olduk düşmüş biraz çok şükür