miavega Kızlar ilk defa nst ye gireceğim. Bu konuda çok cahilim 🤣 nst bağlıyken konuşabilir miyiz, hareket edebiliyor muyuz? Sağa sola dönebilir miyiz? Çünkü ben uzun süre sırtüstü yatmakta zorlanıyorum.
Pinaargunes miavega zaten rahat bi pozisyon ayarliyolar konuşabilirsin tabi ki telefonla da oynayabilirsin bi sure sabit kalsanda degiştirebiliyolar sağ sol söylersin olmadı ama genelde tok gidiliyor aç gitmeyin😌💖😍
SrpYlmz miavega vala ben Çarşamba günü ansızın girdim nst ye 15 dk tuttular soluma yattım öle durdum canım kimse aç tok diye biside sormadı
Damlakhrmn miavega kesinlikle aç olma çünkü soruyorlar tok musun diye daha sonra hangi pozisyon da rahat ediyorsan o şekilde uzan ve öyle kal çünkü pozisyon değiştirmiyolar konuşabilirsin bişeyler de yiyebilirsin
Mery6619 miavega tok gidin eğer şekeriniz yoksa yanınızda cikolata kek falanda götürün bebegin hareketine göre yemenizi söyleyebilirler
SrpYlmz umena anladım toktum zaten muayenelere tok giderim hep ama bişi demedi yani bide normalde yarım saat diye biliyordum 15 duruttu sizde nasil
Betul-97 miavega Konuşabiliyorsun tabi sadece tok karnına git çok aç gitme çokta tok gitme. Bazen sola doğru döndürüyorlar iyi ses almak için onun dışında çok sırt üstü duymuyorsunuz yatakların baş kısmı biraz havada ne yatar pozisyon ne de oturur pozisyondasınız
Neslismom miavega bebeğin kalp atışını aldığı pozisyonda bırakıyor ordaki çalışanlar belki sırt üstü belki sağa belki sola dönmüş şekilde alacaklar sesi ona göre kalıyosun öyle hareket etmeni istemiyolar hassas cihazlar hemen şaşırıyor yada bebek yer değiştiriyor konuşmak serbest ama rn az 10 15 20 dk ordasın insan susuyor pipetli bi suluk al yanına derim ben vede tok olmanı istiyorlar
Zeyyno_ miavega konuşabilirsin ama hareket etmemen gerekiyor cnm mecbur cihaza bağlıyorlar bebeğin kalp atışını ölçmek için 😂😂😂
miavega ya bizim kız uyumuş kız kontrol etti 20 dk sonunda daha yeni uyanmış bu bebiş dedi 🤦🏻♀️ neredeyse 40 dakika sürdü. Yan yattım ve kalça kemiklerim ikiye ayrıldı bitene kadar 😅
busrasyn7 Nst de sizin de karnınıza çok baskı yaptılar mı yani benim resmen aleti çıkardıktan sonra kasıklarım ağrımaya başladı sizde de aynı şekilde sıkı mı bağlıyorlar