findiktan11 Limonlukekkk ilk 15 günden sonra yapılıyor. 10 muayene hakkı bulunuyor. Ben suan tss doğum teminatlı var doğunca hemen bebeğime yaptıracağım. Yenidoğanlarda anne ile birlikte sigorta yapılıyor size 10 bebeğe 10 muayene hakkı tanımlanıyor. Yalnız seçtiğiniz hastanenin tss kapsamında olup olmadığını mutlaka sorun
Nisa10 Limonlukekkk çocuğun kimliği çıktığı andan itibaren yaptırabilirsin tc olmadan olmuyor. Biz 2. Gün kimlik başvurusunda geçiçi kimlik kartıyla yaptırmıştık
beyhudeanne Limonlukekkk Ben yaptıracağım kesinlikle. Doğum Teminatlı sigortam var Anadolu Sigorta, bebeğim inşallah sağlıcakla doğduğunda 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyorum. Devlet hastaneleri çok iyi ama bazen randevu bulmak zor olabiliyor.
elif475475 Limonlukekkk doğar doğmaz yaptırın bence her ay doktora gidiliyor. Sonra acil hasta oluyor devlete gitmek zor oluyor. Durumu olan kesinlikle yaptırmalı diye düşünüyorum
Nisa10 Limonlukekkk benim ablam bir hastanede çalıştığı için hastanenin ona ve 1. Derece yakınına özel sigortası var ondan faydalandım. O yüzden bize uygundu. Normal sigorta fiyatları nedir bilgim yok
Lutulut Doğumdan iki gün sonra nüfus cüzdanı çıktığı gibi gibi yaptırdık. Beş gün sonra hastanede sarılıktan yattı bir gece. Yani mart ayından itibaren sigorta sayesinde aşılar ilaçlar vs en az 80 bin lira masrafımızı karşıladı