Zyzyzy Prodoctor erken gebelik testi kullanan var mı önerir misiniz? En çok predictor öneriliyor ancak fiyatı biraz pahalı sürekli test yapmak zorunda kaldığım için daha uygun fiyatlı test önerebilir misiniz
zlemceylan Zyzyzy eczanede pahalı ama hepsiburadadan trendeyoldan 5-10 lu gibi alarak daha uyguna alabilirsiniz
Cnsgumus Zyzyzy bu ay bende prodoctor aldım beşlisi 125 tl gibi bi fiyattı predictor geçen ay denemiştim kuruma çizgisi çıkarmıyo prodoctor hakkında kötü yorum görmedim burda en çok artimed var yalancı pozitif çıkaran birde days doctor diye yazmıştı hanımlar
Mom6535 Mom6535 kullandığım prodector de olmak üzere hepsi silik pozitif çıktı kan negatif geldi ama şöyle bişey yapabilirsin camım trendyolda toplu olunca erken gebelik testleri daha uyguna geliyor ordan da alabilirsin
Pamiramsi Sürekli test yapmak zorunda kaldığım için demişsin kuzum ama zorunda değilsinnnn adet gecikmeni bekleyebilirsin 🫶🏻
Zyzyzy Pamiramsi regl düzensizliğim var:( 2-3 ay gecikiyor bu yüzden sürekli yapmak zorunda kalıyorum çünkü korunmuyorum herhangi bir problemim de yok tğm tahlillerimi vs yaptırdım doktor akışına bırak dedi ama düzelmiyor düzensizliğim