Aysesare Bebekim123 hiç sıkıntım yoktu bir günde oldu ne olduysa canım valla bi kan ver crp idrar tahlili falan. Kan vermesem anlaşılmayacaktı kanda enfeksiyon düşün 2 gün önce kontrole gittim hiçbir sorun çıkmadı
Bebekim123 Aysesare Allah Allah hemen gideyim canım ya 😱 bu arada birbirimize iyi bakıyoz haaa😄 hastaneye teşvik noktasında😄
Aysesare Bebekim123 hahahh 😂😂😂 ya bide ben eskiden hastane de çalışıyordum. Bildiğim için neler başımıza gelir ihmale gelmez hele hamilelikte hiç 😂😂😂
Aysesare Bebekim123 valla git ne olur ne olmaz. İdrarda yanmam yok ne ateş ne kusma bi çıktı enfeksiyon hiç belirti vermedi düşün allah muhafaza öksürük olmasa yine gitmicektim
melasya Aysesare Aysesare ayni seyleri yasamisiz bendende influanza testi istediler cok sukur o negatif cikti.bugun hastaliktan kiriliyorum iyiki kan testini yaptirmisim
Bebekim123 Aysesare aynen canım ya bende her ay zaten detaylı tahlil yaptırıyorum canım bu ay gitmeyecektim ama gideyim inş
melasya Aysesare bendede aynisi cikti halbuki dr hicbiseyim yok demistim kanda crp 12 cikmis antibiyotik sart dedi.ertesi gun bogazlar burun bas agrisi hepsi birden geldi suan antibiyotik kullaniyorum
Aysesare melasya bende de crp 15 çıktı. Dün 2 kez bugün iki kez kustum. Ve yapılan idrar tahlilinde de kum döktüğüm çıktı. Hiçbir belirti yokken Boğaz ağrısı ve öksürükle gitmiştim sadece
melasya Aysesare idrar tahlili yapilmadi sadece kan.cok yuksek deger degil dedi drum ama ilerlemesin bebege kan akisi var sonucta dedi.basladik antibiyotige
Aysesare melasya bende de influenza negatif çıktı, doktorum iyiki influenza geçirmiyorsun dedi benim yerime mutlu oldu adam 😂😂 hamileler aşırı kötü geçiriyormuş çünkü 😔😔😔
Aysesare melasya iyi yapmış doktorunuz , kanda sonuçta mikrop hamilelikte ağır tablolar görmemek için mecburen veriyorlar
Aysesare Bebekim123 git git valla Canım bende her ay düzenli yaptırdım, bak bu ay hiç belirti olmadığı halde ne oldu