Gizem-1009 Merhaba hanımlar bebeğe yumurtadan başka ne yesem kilo alır yumurtadan çok pis tiksiniyorum en başından beri yiyemiyorum başka ne yiyebilirim
basakc36 Gizem-1009 Canım bende çok tiksindim şu an 24. Haftadayız zar zor yiyorum yediğimde. Pankek - kek yapıp yiyebilirsin
basakc36 Gizem-1009 Onun dışında kabuklu ceviz kabak çekirdeği avakado yoğurt muz bunları yiyebilirsin
1PrensAnnesi___ Gizem-1009 Bende hiç sevmem yumurtayı yiyemiyorum. onun yerine peynir yogurt muz,pekmez, tahin ,et bunlar kilo aldırır bebege.
Mervett Gizem-1009 hamileliğimin başından beri hiç ağzıma süremedm tiksindim kokusuna bile tahammül edemiyorum kahvaltıda kaşar tam yağlı beyaz peynir avakado yoğurt tüketiyorum. Gün içinde ceviz muz yemeye dikkat ediyorum çok şükür bebeğimin kilosu yerinde
surprizbebe Gizem-1009 ben dereotlu omlet şeklinde yiyorum. Yanında peynir ekmek salatalık galan güzel gidiyor.fikir olsun. Normalde sadece haftasonu yumurta yerdim şimdi her gün bu şekilde yiyebiliyorum ancak
Melike_00 Gizem-1009 bende bıktım yumurta yemekten önce bir tane yiyordum sonra gelişimi geri falan dediler o günden beri ikiye çıkardım ama tiksine tiksine yiyorum işkence gibi doğumdan sonra yemiycem aslaaa
Gizem-1009 Sevvalll42 bu sabah kaynatım bebek için yapacam dedim soydum kokusu öldürüyor zaten bebeğime de üzülüyorum gelişimi iyi gitmezse başka şeyler tüketecem bende
Sevvalll42 Gizem-1009 bitek yumurta kilo aldırmıyoki ama mesela kefir kuru yemiş yoğurt süt avokada bunları ye bende öyle yapıyorum
Nurcantas65 Muz,kaşar peyniri,kuru yemişler ama kavrulmamis bunlari yiyordum ben. Tiksindigin şeyi zorla yeme