merimiri Kızlar 30. Haftaya yeni giriyorum 2 gündür gece doğru düzgün uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl? Sırt üstü zaten yok , sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor 🤷🏻♀️
Hulo2105 merimiri bende o haftada uyuyamamıştım 1 hafta uykusuz gezdim. Sonra düzeldi şükür bacak arama 2 yastıkla yatıyorum rahat ediyorum
_almirasmom merimiri ben 3 haftadır adam akıllı uyuyamıyorum 16 aylık kızım uyanıyor sag sola donerken catı kemıklerım agrıyo kalcam agrıyo sıvrı sınek mücadelesi derken sabah 5 oluyo
merimiri Hulo2105 bende 2 yastıkla yatmaya çalışıyorum ama hangi tarafta çok kalsam orası ağrıyor gibi bilmiyorum bundan sonra daha da büyür geçmez sanırım
_almirasmom merimiri bende ıkıtane sılıkon yastıgı bırı koluma bırı bacak arama dönerken onlarla bırlıktw dönuyorum ama söverek dönuyorum cok agrıyo kalcam ıc bacaklarım
merimiri _almirasmom dün gece ben kanımız tatlı sanırım gelip beni buluyo hem onla mücadele ettim hem uykusuzlukla 😂😂 yastıkla dönmek tam bi kaos dönsem 1 dakika sonra yok Buda olmadı deyip öbür tarafa taşıyorum öyle öyle sabah oluyo
_almirasmom merimiri bende yastıkla gezınıyorım oturma odası koltuna gıdıyorum bı ıkı dönuyorum sarmıyo yere yatıyorum yok gene yatamıyorum gerı yatak odasına gelıorum kızım uyanıyo sonra kızıma kızıyorum uyandıran benım ses yaparak o kadar psikolojikman ıyı deılım🤣
merimiri _almirasmom Allah yardımcın olsun cnm neyseki az kaldı sabır gerçi o zamanda uyuyamicazzz bide bana bol bol uyu diyorlar uyuyamıyorum ki😂😂