Tugces09 Arkadaşlar bugün tam 33+0 oldum. Az önce lavaboya gittiğimde her zamankinden farklı bı akıntım geldi peceteye. Şeffaf renkte sümüksü bı akıntıydı. Nişan olabilir mi acaba?
RukiyeeeeeeAG Tugces09 hayır nişan pembe kırmızı yada kahverengi olması gerekiyor normal akıntı olabilir sizinki
Ezopi Tugces09 benim nişanımda şeffaf geldi doktoruma attım fotoğraf nişan illa kanlı olması gerekmez şeffafta olabilir dedi ve nişanmış ama baya böyle koyu normal akıntı gibi değil bildiğin mukus gibi sizinki de öyleyse nişan gelmiş olabilir
ufbus010315 Tugces09 olabilir bence ihmal etme ve doktoruna sor cünkü ben ilk hamileliğimde peceteye şeffaf söylemesi ayıptır ama balgam gibi akıntı geldi nişan degildir dedim ama nişanmış ve erken dogum yaptım
Tugces09 RukiyeeeeeeAG bende öyle okudum ama bazı yerlerde şeffaf renktede olabilir demişler o yüzden biraz panik oldum. Bu şekilde gelmemişti hiç akıntım o yüzden panikledim sanırım
Ayliz010 RukiyeeeeeeAG Tugces09 ben normal dogum.yaptm seffaf geldi akintim agrilarm.basladi bi gjn sonrada doktora gorunun siz
Naaazzz Tugces09 merhaba 33+1 oldum benimde bu aralar akintilar artti aynı sizin gibi düşünceler icine girdim
Tugces09 Naaazzz benimde her zaman gelen akıntılarım biraz artmıştı bugün peceteye sümüksü şekilde gelince panikledim… Henüz çalışıyorum haftamız da erken inşallah bebeklerimiz erken davranmaz🙏🏻
Ezopi fidanylcn olabilir ama ard arda gelir mi bilmiyorum benim 1 kere geldi sacede o yoğunlukta ve kıvamda
Zelihapinar Ezopi benim 10 kere geldi şuana. Kadar 32+6 olduğum halde gelebilirmiş nişan doğum olcak anlamıyor gelmiyor aksine nişan anneyi bebeğim koruyan bir mukus tabakaymış nişan gelince hemen doğum olmuyor
Ecmsrn fidanylcn bende Şuan 39+1 im uzun zamandan beri ara ara bendede oluyor nişan olduğunu düşünmüyorum
Ezopi fidanylcn kaçıncı haftadasın doktoruna sor hatta fotoğrafını çekebiliyorsan öyle yap ki görsün geleni
Esma-12 Nişanda olabilir ama bazen nişan geldikten hemen sonra doğum olmaz bir ay sonra 3 hafta sonra da olabilir sancınız şu gelmesi vs olmazsa sıkıntı yapmayın
Tugces09 Benimki jöle gibiydi şeffaf renkte sonrasında devamı olmadı sancı vs de yok şimdilik takip ediyorum enfeksiyondan vs de olabilir diye düşündüm hafif bı idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı
_Minik_ Tugces09 canım sümüksü akıntı olması normal mı? Devam ediyor mu sende? İlk gebeliyimde hatırlamıyorum oluyordu mu diye, ama nişanəm renkli gelmişti. Şimdi şeffaf bazen mukuslu oluyor, ama sık sık da olmuyor
Tugces09 _Minik_ yeni gördüm yorumunuzu. Bende 1 kere oldu tekrar bı daha olmadı. Doktor kontrollerimizde de şuan herşey normal 36+5 olduk. Sonrasinda sancı vs. olmadı bende ve devamı da gelmedi… Sizin şuan durumunuz nedir?