Aleyna48 ben derdim hep ben sigarayı bırakırımda o bırakmaz beni diye😀 hamile olduğumu bilemeden önce 2 tane puf elektronik sigara aldım kendime biri çilekli biri karpuzlu bi hevesle içtim o gün akşam işten geldim hamile olduğumu öğrendim bıraktım gitti anında bırak azaltarak olcak bişey değil. Pufları eşime verdim o içti sonra oda dedi ya sen bıraktın çocuğumuz için artık ne pufa ne normal sigara kokusuna dayanamıyorsun bende bırakıyorum dedi bıraktı eşimde. Herşey bebişlerimiz için unutma. Kafada bitir önce. Buarada bugün anestezi doktorunun bana verdiği kağıtta yazan yazıyı yazıyorum sana (sigara içmek tedavinin/ ameliyatın başarısını kötü yönde etkiler.sigara içen hastalarda anestezi riski daha fazladır, anestezi nedeni ile ölüm daha sık görülür. Sigara içiyorsanız ameliyat başarısının genel başarı ortalamasından daha düşük olacağını bilmelisiniz.) bu kağıtta anestezi ve ameliyat hakkında bilgi veriyor sende imzalıyorsun sezeryan doğum olucaksa. Belki bi çok kişinin bebeğine birşey olmadı ama seninkine olmicağının bi garantisi yok. Kendi elinde olan birşeyi bile isteye riske atma güzel anne 🙏🌸