Cansn Ebruaslnhn evet belli olur ama sağlıklı olanı adet günü geçtikten sonra bakılması. Çünkü bazen gebelik oluyor ama sağlıklı değil adet zamanı gelince sökülüp atılıyor. Beklemen daha sağlıklı ama sen bilirsin
nergisog Ebruaslnhn benim 3. Haftada belli oldu. Normal ateşli hastalık geçiriyordum. O şekilde öğrendim gebe olduğumu
Ebruaslnhn SARAMAZE19 Peki böyle değişiklikler falan daha erkendir gercide oldumu mesela bazen sol kasıkta ağrı falan ara ara . Birde arada ateş basıp geçmesi 😊
Ebruaslnhn moms060612 anladım bende denemeyi düşündüm aslında ama idrarda hemen belli olmaz diye yapmadım aslında bir deneyeyim heyecanlanırdın beni 😆
polyanne Ebruaslnhn aynı şeyler bende de olmuştu test yapmak için adet tarihimin geçmesini bekledim şimdi 8 haftalık hamileyim kokulara karşı falan bi hassasiyet ruh halinde dalgalanma falan varsa olabilir belki bende onlar da vardı
Suhammeh Belki kimse inanmaz ama yaklaşık 4 ay önce Ablam eczaneler de satılan 6 tl lik gebelik testi ile öğrendi hemde 2 haftalıkk (zamanla inanmıştım bende ) ki zamanla bebeği büyüdükçe bebeğin haftası ile o testiii doğruluğuna inandırd beni
Ebruaslnhn Ebrdlms ya ne güzel 😊 inşallah benimde çıkar ilk hamileliğinde bos gebelik geçirmiştim tekrar istiyorum rabbim nasip eder inşallah 🤲
Ebruaslnhn Snmim benimde 7 gün var yaptırsam mi diye düşünüyorum sonra bir haftadaha beklim diyorum arada kaldım 😆 sabirsizliktan ölücem🤪