1prensesannesi__ Mervekyoglu_H ay evet gercekten bayramın 4. Gunu carsamba resim cekildim bide 4 gun sonrasi resim cekildim karnim resmen iki kat buyumus 4 günde farki gorunce son oldum ve hızla buyumeye devam ediyoruz yarım dünya oldum resmen penguen gibi yürüyorum 🤣🤣
Mervekyoglu_H 1prensesannesi__ hepimiz aynı durumdayız kıyafet kalmadi artık giyecek ne kadar xxxx varsa almama rağmen 😂
Deletedmom_789 Sezeryana gün verdi doktor 11 gün sonraya ama ben istemedim belli bir gerekçe olmadığı için uygulamaya göre 19 bebeğime göre heran 😂 bu arada 37+2 yim
Mervekyoglu_H Gizemygt12 amin inşallah hepimizin çok mutlu doğumu olsun sağlıkla kavusalim bebişlerimize
1prensesannesi__ Mervekyoglu_H evde don atlet geziyom 🤣 giyecek kalmadi 1 ay icinde almadim tisortlerim memelerden sonra asagi inmiyo 😂😂
bhtrolcay Mervekyoglu_H valla ikincilerde öyle oluyo canım hangi ara hamile kaldım nezaman buralara geldim bilmiorum😂😂
Mervekyoglu_H bhtrolcay benim ilk ona rağmen çabuk geçti son zamanlar geçmiyor gibi geliyo sadece oda bekliyorum artık sürekli ondan 😂
bhtrolcay Mervekyoglu_H sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım❤️ hele 30 dan sonra zaman durmuş gibi oluyo 8 hafta gözünde büyüyo Hayırlısyla bende ozamanlara gelsemde bi 😅