Ruzgarperisi Slm. aranızda düzgün cinsiyyət hesabı eden varmı?? 35 yaş iyun ayına ne düşür .hesablayan olsa sevinerem.
26Mansura Ruzgarperisi salam dogum tarihinizi yazin, son adetin ilk gunu ve son gunu, elaqede olduqunuz gunleri yazin mene qorunmasiz
Ruzgarperisi Moon_Mom iki dene qızım var. Test etməmişəm ama gecikirəm . Bütün əhvalım korlanıb. Hele istəmirdim hamile qalmaq😏
Moon_Mom Ruzgarperisi məndede 1 qız 1 oğlan var , həmişə o təqvimlə baxmışam doğru çıxıb. indi 3nomre gelir oda oğlan göstərir, 2hefte sonra oyreneceyik ) kefinizi pozmayın, insAllah ürəyinizdə ki nədirsə oda olar
26Mansura Ruzgarperisi iyunda hamile qalmisiz cox guman , iyun ayi qizdir sizde , googledeki hesaplama yontemi degil, ozel hesablama eledim men❤️
Ruzgarperisi Moon_Mom iş orasidirki men hele istemirem. Prosta sehven bele alındı. Əslində hesabladib qalacaqdim. Bunu böyük ehtimal abort edəcəm
Moon_Mom Ruzgarperisi haqqında xeyirlisi insAllah, məndə özüm hesablayıb istədiyim ayda qaldım, görək doğru çıxacaqmi
Ruzgarperisi Moon_Mom cin təqvimi səhvdi. Düzgün çıxmır. Ama mende iki qızımda tesadüfen düz çıxıb. Mən hekime hesabladib qalacaqdim bele alındı. Ama özümü hamile kimi hiss etmirəm.
Moon_Mom Ruzgarperisi məndede 2 uşaqda doğru çıxdı, hekimimde o təqvimlə baxıb deyirdi, 2sindende var deyə 3cunun ne olacağının önəmi yoxdur açıqcası əsas sağlam gelsin. insAllah🙏
Ruzgarperisi Moon_Mom sizin üçün fərqi olmaya bilər.sukur ki her iki paydan var. Ama menim üçün fərqi var. Qızım var oğlumda olsun istərəm. Ama indi yox. Gelen il üçün isterdim.
Ruzgarperisi bebeimgeliyo bilmiyorum. Kendi yöntemleri var. Doğum tarihi. Esin falan doğum tarihi.son adet falan . Hangi aylar kız hangi aylar erkek olduğunu bilen doktor var