Leyla-9 Bir sorum olacaktı uzandığım an midem yanmaya başlıyor yastigimi yukarıya da yaptım ama gecmiyor 😢
Momybaby Leyla-9 kötüyse doktoruna danış , bende ilk senin gibi yapıyordum geçmeyince doktora söyledim
Derinmom Leyla-9 sol tarafa yatmaya calıs. yastık yüksek olsun mide mide için surup edin . öyle süt ile elma ile geçecek sey değil.
Momybaby Leyla-9 şurup verdi doktorum onu kullanıyorum, çünkü kendim evde bir şeyler yaparak geçmiyordu. Eğer seni de süt vs rahatlatmıyorsa doktoruna danış istersen , benim arkadaşı mesela süt rahatlattı hiç gerek duymadı başka şeye 🤷♀️
Leyla-9 FyA Süt içtim ama fayda etmiyor bana , ama dediğiniz gibi sol tarafima yattım gece hafifetti 🌸
Babymom07 Leyla-9 kaçıncı haftadasınız acaba bende daha olmadı da ne zamam başlıyor merak ediyorum 32. Haftadayım
Esra_metehan34 Leyla-9 rennie şurup içiyorum ben bayağı iyi geliyor doktorum hamilelik bitene kadar kullan dedi
FyA Leyla-9 şükür bide yiyip hemen uzanmayın haaa gece yazmayı unutmusum baharatı kesin yani ben baharatlı yedim mi oluyor az katıyorum 🙄