Tgbc Ay ben doğurdum kızlarrr hemde normal ama dikişim var tabi, bebiş kuvözde, inşallah yarın o da bende taburcu oluruz bol bol dua edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Leyla-9 Tgbc Ya geçmiş olsun 🌸 allah analı babalı buymeyi nasip etsin insallah 🌸. Nasıl geçti doğum ? Kaç kilo doğdu 🌸
Tgbc Humeyra34 ay yok suyum geldi, onu da anlamadım zaten sürekli bir ıslaklık var baktım heralde suyum bu. Tabii sabahtan beri bir ıslaklık oluyor ama çok değil şaar diye boşalan bişey değildi şüphelendim acaba suyum mu diye daha sonra hastaneye gittim devlete ve oradaki kadın doğum uzmanı hiç bir 💩 anlamadı🤦🏻♀️(ilçede oturuyorum) sonra dedim en iyisi kendi doktoruma gitmek gittim ebe direkt dedi senin suyun geliyor ve açılmam var diye sonrasında yatış doğum gecesi doğurdum zaten
Amanbedunya Tgbc Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin bebişe hayırlı olsun 🥹🩷 bi an önce iyileşir çıkarsınz inşaallah 🙏🏻🥰
Tgbc Fatmanisa3402 ay bu normalmiş alanı daralıyor ya hareketleri azalıyor gibi ama nstye bir git öncelikle
biranne__ Tgbc demekki erken gelmek istemiş spa hayırlısı olsun kuzum sağlığı yerinde olsun inşallah çıkar biran önce küvezden de evinize geçersiniz