Smeyyekalel Merhaba arkadaşlar 32 haftalik gebeyim gebeligin kaçıncı haftasında çatı muayenesi yapıyorlar kaçıncı haftadan bakmaya basliyorlar ??
Kumral60 Smeyyekalel Benim doktorum 37 de bakcam dedi cnm daha erken bakma taraftari degil aksi birsey olmasin diye.
Elaylama Smeyyekalel ben 27'de olmuştum bir de 37 ya da 38'de olucam. lekelenmem kanamam ya da benzeri bir rahatsızlığım olmadı 27'de rahim ağzı kısalması sebebiyle olduğumda. doktor gerekli gördüğü her zaman yapabilir net bir haftası yok bu muayenenin.
Kumral60 Smeyyekalel Evet canim arkadasin dedigi gbi ters bir durum yoksa sonlarda yapilio dogumu tetikliyebiliyor bazen.
incidemir Ben 35 deyim 2 gune bi muaynesini oluyorum sabah ve aksam erken dogumum olcak bekleniyo o kadar korkuttular beni dogum daha kolay elle muayne acitio die.inan varya alakasi yokmus derin nefes alion zaten jel suruyo eline sadece parmaklari ile girio olcum yapio ve toplasan 20 bilemedin 25 saniye.hani normal ultrason muaynesinde maşa gibi bisi takiolar ya inan onun acisi daha kotu doktorun eli hissetmion bile.sakina kasma korkma derin nefes al ve hatta doktorla o arasa soru cevap halinde konus anlamadan bitio.
Smeyyekalel incidemir teşekkür ederin daha yapmadilar da yaparlar diyorum bu haftalarda hayırlısı insallah
Elaylama Smeyyekalel rahim boyunda kısalma vardı açılma var mı diye bakılması gerekiyordu. serklaj yapılacaktı o nedenle bakıldı. Doktor gerekli gördüğü sürece ve doktoruma güveniyorsam ben doktorumu dinlerim.
Kumral60 Smeyyekalel o zaman 37 de yapar cnm yine sorarsin ben hazirlikli olayim diye sormustum nst ye de o zaman gircem.
Happinessoon Keşke benimde doğumu tetiklese iki defa oldum ama bi açılma yok😕😤 ilk 38 de olmuştum bide 39 da oldum bakalım pazarteside olcam yüksek ihtimalle
Kumral60 Happinessoon Comelme hareketi filan yapiyor musun canm acilma olsun diye bende 37 den sonra basliycam hareketlere eger hersey uygunsa tabi dogum icin.
Kumral60 Happinessoon Uzulme canim bir bakmisin sen hissetmeden acilma olmus. Saglikla al kucagina hayirlisi ne ise o olsun artik.❤