Momybaby Kızlar 30 a yaklaştıkça iyice nefes darlığı artmaya başladı . Cidden bu kadar rahatsız edici olması normal mi, zaten sol tarafta uyuyamıyorum sağ yatınca zararlı mı diye diye uykuya dalıyorum . Sizde durumlar ne
Tutaste_ Momybaby benim simdiden var 😭 ilk yataga yatınca bıde sırt üstüysem nefes alamıyorum bı dakka abartısız
alinsmom_ Momybaby 29+3 sağ sol dönüyorum farketmiyor uyuyamıyorum ateş basıyor nefesim daralıyor yaklaştıkça artıyor galiba sıkıntılar
alinsmom_ Tutaste_ onu doktora sordum nasıl rahat yatarsanız öyle yatın diyor sağ ve sol farketmez yüzüstü ve sırt üstü yatmayın yeter dedi
Merve_31 Tutaste_ benim sağ da sol da felç oluyor sanki diğer tarafıma ay uy diyerek dönüyorum resmen 🥲
Niloyaaaaa Tutaste_ sağ tarafta ana damarlara baskı yaptığı için oluyor muhtemelen çünkü benimde sağıma yatınca karıncalanıyor ve ister istemez kan akışı olmuyor diye panikleyip soluma yatıyorum artık sola yata yata yemin ederim çürüdü.. sabah sol kalçam uyuşmuş şekilde uyanıyorum 🥹🥴 inşallah sağlıkla sağsalim doğum yapayım seresepile yatıcam 🤧
Tutaste_ alinsmom_ insallah sende oyle amin. Rabbiyessir duasının gücüne cok ınanıyorum dogumdada okuycam bol bol sende oku . Ben yatıyorum Allah rahatlık versin sanada ✋
Tutaste_ Niloyaaaaa solda olmuyoe bana sagda ellerim uyuşuyor vasim ağrıyor 😀😀 bende bende normalde sola dönerek yatarim yatamiyom