BeyzaGrcn Devlet hastanesinde bebegin kilosuna ne zaman bakmaya başlıyorlar pazar gunu 27 haftalik olucaz bu zamana kadar söylemediler hic haftaya kontrolüm var bizim mi sormamız lazim yoksa
Tugcev BeyzaGrcn 20. Hafta ve 29. Haftada gittim. İkisinde de ben sormadan söyledi. Doktorla alakalı bence. Siz bir sorun yine de
iremd-1798 BeyzaGrcn doktorunuz ile alakalı ben bir doktora gidiyordum kilosunu hiç söylemedi sorduğumda bizim makineler ölçmez onu dedi şaşırdım ilk kızımda ölçüyordu. Sonra doktor değiştirdim her gittiğimde ben sormasam da kilosunu söylüyor. İsterseniz doktoru değiştirin.
03Guitars Benim 16. Haftada kilosunu söyledi doktorum ama detaylı ultrason olduğu için söyledi yoksa devlette o ilgi alaka yok malesef
BeyzaGrcn 03Guitars evet 20.haftada bende detayliya özele gittim o zaman söylediler ama 27.haftalik olucak devlette soylemiyolar kiloya gecti mi merak ediyorum
fidanylcn ben devlet hastanesine gidiyorum her gittiğimde de kilosunu boyunu söylüyorlar sizin gittiğiniz doktordan kaynaklanıyor bence o
BeyzaGrcn fidanylcn bu zamana kadar heralde kiloya geçince söylerler dedim sormadim hic o yuzden ama normal değil o zaman haftaya gidicem sorucam bakalım