Bensuuu Doktorum mide bulantılarım için dramamine adlı ilacı önerdi. Bir kac gundur iciyorum ama faydasını görmedim. Bu sabahta ilaci aldığım gibi geri çıkardım 🤢 Kullanmamayi dusunuyorum. Mide bulantisi için başka çözümleri olan var mı ?
sonsuzmasalim Bensuuu bende ilk 14 hafta hem bulantım vardı hemde kusuyordum hiç bir ilaç fayda etmedi. her 3-4 günde bir hastaneye gidip serum yiyordum. mide bulantısına karşı da bol bol ara öğünler vermeni tavsiye ederim. miden boş kalırsa mide bulantın artar
SARAMAZE19 Bensuuu ilaç bi ise yaramiO CNM boşuna kullanma geçmesi içinde bise yok malesef 12 13 haftalikta geçer yavaş yavaş ilk 2 hafta falan ağır gecer
Bensuuu sonsuzmasalim midemin bos kalmamasina özen gösteriyorum ama öyle zorla yiyorum ki yemekleri icim almiyo. Bir an önce geçsin istiyorum artik bu bulantilarin
Bukkiletta Bana tek iyi gelen şey Zofer 6 ayın içindeyim hala da 2 günde bir içiyorum çünkü hala kusuyorum ne yazık ki🤦🏻♀️
Bensuuu Bukkiletta ben daha 8 haftalığım aslinda normal ama bütün gün bulanması beni mahvediyor artık hayat kalitem düstü resmen. Senin hala bulaniyo olması kötü olmus insallah kisa zamanda gecer seninki de 😔
sonsuzmasalim Bensuuu evet inanırım bendede öyleydi sürekli kraker falan yemeye çalışıyordum🤷🏽♀️ inşallah hemem atlatırsın bu dönemi
Bukkiletta Bensuuu Benim artık doğurana kadar geçeceğinden umudum yok eskisi kadar değil tabii senin haftalarında mutsuzluktan ölüyodum sürekli kusma bulanma Allah yardımcın olsun. 🤦🏻♀️
Bensuuu SARAMAZE19 bende ilaçtan ümidi mi kestim zaten artık. İnsallah kisa zamanda gecer. Her gun bulanti cekmek cok kötü bi durum